אודתינו

אחסנה ירוקה (GS) היא חברה המתמחה בביו-טכנולוגיה וביו-הנדסה של טכנולוגיות אחסון ושמירת איכות מזון.

אחסנה ירוקה הוקמה מתוך FTIC בע"מ על מנת לספק שירותי מחקר, פיתוח ושיווק של טכנולוגיות מתקדמות לאחר הקציר.

אנו מספקים שירותי ייעוץ לתעשיית המזון, ההדברה ואבטחת איכות.

צוות המייסדים מורכב ממומחים המתמחים במתן חוות דעת בתחום השימור:

טכנולוגיית מזון, הנדסת אחסון, אנטומולוגיה, ביוכימיה, כלכלה חקלאית והדברה.

לקוחותינו הפוטנציאלים הם תעשיית המזון, תעשיית מזון עבור בע"ח, תעשיית המזון הכשר ותעשיית המזון האורגני כמו גם מתן ייעוץ בנושאי הדברה.

פרופסור (Ph.D) שלמה נברו – יושב ראש דירקטוריון

יועץ מדעי ראשי לשמירת איכות מזון מאוחסן

פרופ' נברו - ממומחה בקנה מידה עולמי בשמירת מוצרים לאחר הקציר עם דגש מיוחד על בקרת חרקים וטכנולוגיה לבקרת אחסון.

פרופ' שלמה נברו הוא הממציא הראשי של טכנולוגיות מודרניות שקודומו על ידי אחסנה ירוקה.

עד פרישתו פרופ' נברו כיהן כחוקר ראשי במחלקה לאיסום במנהל המחקר החקלאי ע"ש וולקני (ARO), בבית דגן.

גברת (M.Sc) חגית נברו - מנכ"ל

בוגרת (B.Sc) בית הספר ללימודי מדעי הים והסביבה הימית, רופין.

בעלת תואר שני במחלקה למשאבי טבע וסביבה, הפקולטה לניהול, אוניברסיטת חיפה. התמחתה בהיבטים כלכליים, סביבתיים וביולוגיים בפיתוח טכנולוגית החיטוי תרמי של תמרים לאחר הגדיד ובהדברה ירוקה כחלופת למתיל ברומיד. מדריכת מדבירים להדברה ולאיוד.

 

 

 

 

 

 

 

 מר נדב ענברי - מנהל טכני

הנדסאי בניין מגמת תכנון מבנים, מכללת תל-חי.

מדביר בדירות, מתכנן: וילות ובתים פרטיים, כמויות חומרי בניה לבניינים ובטיחות אש לעסקים.