אודות

אודות

(GS) אחסנה ירוקה היא חברה המתמחה בביו-טכנולוגיה וביו-הנדסה של טכנולוגיות אחסון ושמירת איכות מזון

 

אחסנה ירוקה הוקמה מתוך FTIC בע"מ על מנת לספק שירותי מחקר, פיתוח ושיווק של טכנולוגיות מתקדמות לאחר הקציר.

אנו מספקים שירותי ייעוץ לתעשיית המזון, ההדברה ואבטחת איכות.

צוות המייסדים מורכב ממומחים המתמחים במתן חוות דעת בתחום מוצרים חקלאיים: 

טכנולוגיית מזון, הנדסת אחסון, אנטומולוגיה, ביוכימיה, כלכלה חקלאית והדברה.

לקוחותינו הפוטנציאלים הם תעשיית המזון לאדם, תערובות מזון  לבע"ח, תעשיית המזון הכשר, תעשיית המזון האורגני ומתן ייעוץ בנושאי הדברה.

פרופסור (Ph.D) שלמה נברו – יושב ראש דירקטוריון

יועץ מדעי ראשי לשמירת איכות מזון מאוחסן.  פרופ' נברו - ממומחה בקנה מידה עולמי בשמירת מוצרים לאחר הקציר עם דגש מיוחד על בקרת חרקים וטכנולוגיה לבקרת אחסון.

פרופ' שלמה נברו הוא הממציא הראשי של טכנולוגיות מודרניות שמיושמות ע"י אחסנה ירוקה.

עד פרישתו, פרופ' נברו כיהן כחוקר בכיר במחלקה לאיסום במנהל המחקר החקלאי ע"ש וולקני (ARO), בבית דגן.

גברת (M.Sc) חגית נברו - מנכ"ל

בוגרת (B.Sc) בית הספר ללימודי מדעי הים והסביבה הימית, רופין.

בעלת תואר שני במחלקה למשאבי טבע וסביבה, הפקולטה לניהול, אוניברסיטת חיפה. התמחתה בהיבטים כלכליים, סביבתיים וביולוגיים בפיתוח טכנולוגית החיטוי תרמי של תמרים לאחר הגדיד ובהדברה ירוקה כחלופת למתיל ברומיד. מדריכת מדבירים להדברה ולאיוד. תלמידת מחקר לתואר שלישי באוניברסיטה באוסטרליה.

מר נדב ענברי - מנהל טכני

בעל תואר מדביר בדירות, משתתף באפן פעיל בעבודות מחקר ופיתוח של אחסנה ירוקה. אחראי לבדיקת תקינות חדרי איוד, כל מערכות הגז הנחוץ לפיתוח טכנולוגיות לאווירה מבוקרת וחומרי איוד חדשים וליישום מערכות איסום הרמטי.

בנוסף, מר ענברי כעל תואר הנדסאי בניין במגמת תכנון מבנים, מכללת תל-חי. מתכנן וילות ובתים פרטיים, מחשב כמויות חומרי בנייה לבניינים ומבצע תכניות לבטיחות אש לעסקים. תלמיד לתואר מינהל עסקים.

Share by: